

Wednesday, November 22, 2017 – Vancouver Campus

Item #	Item Description	Responsible	Enclosures	Action	Time
1	Welcome and Minutes	Chair (10 min)	ITAC Minutes August 2017	Approval	10:30 - 10:40
2	Carry Forward	Chair (20 min)	ITAC 2017 Work Plan, Action Items, Record of Recommendations, Capital Planning Summary, IT Enabled Major & Large Projects, EDI, CRM, and Data Governance	Discussion	10:40 - 11:00
3	Enterprise Systems Disaster Recovery (DR) (Action 75, 76, 77)	Ms. Jennifer Burns, Mr. Andy Tam (30 min)	Enterprise Systems DRP – Briefing Note, DRP presentation	Recommendation	11:00 - 11:30
4	Lunch	Chair (30 min)			11:30 - 12:05
5	DRI (Action 72)	Dr. Gail Murphy, Mr. Steve Cundy (10 min)	DRI ITAC Presentation, DRI ITAC Briefing Note	Recommendation	12:05 - 12:15
5	LTE/LA status update	Dr. Simon Bates (15 min)		Discussion	12:15 - 12:30
Begin Closed Portion of the meeting					
6	PrISM (Action 81, 82)	Mr. Paul Hancock, Mr. Don Thompson (35 min)	PrISM ITAC Presentation, PrISM ITAC Briefing Note	Discussion	12:30 - 13:05
7	Integrated Program	Dr. Kate Ross, Ms. Trish Pekeles, Ms. Alex Bayne, Mr. Rob Einarson?, Ms. Jennifer Burns(75 min)	Integrated Program ITAC presentation, Integrated Program ITAC Briefing Note	Recommendation	13:05 - 14:20
8	Closure and Next Meeting	Chair (5 min)			14:20 - 14:25